Category 5 Cable

Ook wel genoemd de CAT 5 kabel, is de netwerk kabel die bijna iedereen thuis gebruikt voor alledaagse bezigheden, Of u nou uw online administratie doet of u gaat online gamen, bijna iedereen gebruikt deze internetkabel voor dit soort bezigheden.

Dat deze kabel word gebruikt is ook niet zo gek. Hij is al jaren bekend en er zijn bijna alleen maar goede verhalen. Het is een goede stevige kabel die een snelheid van 1.000Mbit/s en een frequentie van 100mhz ondersteunt. Deze snelheid is voor de mensen thuis prima aangezien de gemiddelde internet snelheid rond de 100Mbit/s ligt.

Tegenwoordig kunt u deze kabel gebruiken voor meer dan alleen surfen op het web. De kabel kan ook gebruikt voor de IP-Telefoon en er kan ook audio over vervoert worden.

network-cables-499798_640

Bij de bedrijven die een eigen pand huren/kopen heeft u een andere kabel nodig. Dit kan verschillen tussen de Cat 6 en de Cat 7 kabels. De snelheden van deze kabels staan gelijk op de 10.000Mbit/s en de Frequentie bevind zich tussen de 500mhz en de 1000mhz. Ook de prijs van deze kabels liggen hoger dus is voor de particulier niet relevant om er één in huis te hebben.

Wilt u een nieuwe netwerk kabel aanschaffen voor uw huishouden. Kies dan voor de simpele maar toch zeer goede CAT 5 Kabel.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *