Dakkoffers: een onmisbare hulpmiddel

Dakkoffers zijn onmisbare hulpmiddelen voor iedereen die met enige regelmaat op vakantie gaat met de auto en moeite heeft alle bagage in de kofferbak van de auto te krijgen. Een dak koffer op het dak van de auto breidt de bagageruimte immers aanzienlijk uit zodat u zeker weet dat u al uw bagage mee kunt nemen, ook als u met een groot gezin of met een ander groot gezelschap op pad gaat! In dit artikel zullen wij twee zeer populaire merken voor dakkoffers bespreken, dakkoffers Hapro en dakkoffers Thule.

 

Dakkoffers van Hapro

Eén van de populairste merken als het gaat om dakkoffers: Hapro. Dit innovatieve merk van eigen bodem blinkt uit op het gebied van handige en degelijke ‘dak reiskist’. Dakkoffers Hapro voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen en zijn dus een zeer goede keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige dakkoffer. Verder specialiseert Hapro in dakkoffers die zeer praktisch zijn voor specifieke situaties. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dakkoffer Hapro om uw bagage in mee te nemen voor uw wintersport, dan heeft Hapro een speciale skibox voor u! De skikoffer is langer en smaller dan normale dak koffers, zodat uw ski’s en/of snowboards er gemakkelijk inpassen. Naast de skikoffer biedt Hapro ook speciale boxen aan die achterop uw auto passen en boxen waar uw fietsen inpassen.

 

Dakkoffers Hapro

Dakkoffers Hapro

 

Dakkoffers van Thule

Dakkoffers Thule worden wel gezien als de elite onder ‘dak reiskisten’ – en niet zonder reden. Deze stijlvolle en strakke ‘dak reiskist’ zien er prachtig uit, maar zijn vooral indrukwekkend om het gebruiksgemak en de laadruimte. Dakkoffers Thule beschikken allemaal over een zeer efficiënt bevestigingssysteem, waardoor u uw ‘dakbagage’ gemakkelijk op uw dak kunt bevestigen en hem na de vakantie weer zeer gemakkelijk van uw dak af kunt halen. Ook op stabiliteit en veiligheid scoren deze koffers zeer hoog. Wat de dakkoffers Thule voor ons echter tot één van onze favorieten maakt, is het uiterlijk. Deze mooie producten van Thule zijn stuk voor stuk prachtige kisten die uitblinken om het strakke ontwerp, de aerodynamische lijnen en het baanbrekende design, waarmee ze op uw auto passen alsof u nooit zonder dakkoffer gereden heeft.

 

Dakkoffers Thule

Dakkoffers Thule

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *