Een logo laten bedrukken!

Het logo van je bedrijf laten bedrukken is een goede manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen en om je naamsbekendheid te vergroten. Er zijn tegenwoordig veel manieren om dit te doen en er zijn veel producten waar je dit op kan doen. Hier bespreek ik wat opties zodat je inspiratie krijgt voor je eigen bedrijf!

Bedrijfskleding

Wanneer je bedrijfskleding hebt voor je personeel dan is het ook goed om daar ook je Bedrijfsnaam en logo op te drukken! Op deze manier weten mensen direct wie je bent en kun je een goede indruk achterlaten en daardoor mogelijke nieuwe klanten bereiken. Ook ziet het er verzorgd uit en zorgt het voor herkenning wanneer je bijvoorbeeld een winkel hebt waar hulp nodig hebben van personeel. Wil je een eigen logo bedrukken? Dit bedrijf heeft ons hierbij geholpen bij onze bedrijfskleding.

Producten bedrukken

Er zijn ook veel verschillende producten die je kan bedrukken met je eigen logo. Je kan bijvoorbeeld denken aan pennen en visitekaartjes die je uit kan delen aan klanten waardoor je bedrijfsnaam achterblijft bij de klant. Ook kun je bijvoorbeeld denken aan een paraplu bedrukken. Een paraplu kun je ook privé gebruiken en op deze manier zorg je er toch weer voor dat je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot. Je kan het natuurlijk ook uitdelen aan klanten als relatiegeschenk. Wat ook een veel gebruikt product is om te bedrukken zijn draagtassen. De meeste winkels hebben wel een bedrukte tas waar ze producten in mee geven aan klanten.

de mogelijkheden zijn enorm

Veel producten kunnen tegenwoordig bedrukt, gegraveerd of borduurt worden. Je kan zo creatief zijn als je wil zijn en de mogelijkheden zijn er. Ook qua kleuren bedrukkingen zijn de ontwikkelingen hard gegaan en de opties zijn Je kan ook steeds vaker kleine aantallen bestellen. Daar betaal je uiteraard in verhouding wel meer voor. De prijs is vaak opgebouwd uit het aantal kleuren dat je logo heeft. Denk goed na waar jouw bedrijf het meeste aan heeft om te laten bedrukken, een product dat je veel gebruikt of dat je als relatie geschenk kan weg geven. Dit is een makkelijke en leuke manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten!

Author: admin

Share This Post On