Kleding voor heren

Heren staan niet bekend om hun uitbundige shopgedrag. Maar eerder om het functionele koopgedrag. Namelijk kopen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dit zorgt er voor dat mannen minder vaak een bewuste stijl hebben. Een merk kan hier bij helpen. Door bij een merk te blijven kopen waar je al een positieve ervaring mee hebt, ontwikkel je een eigen stijl.

Zo bestaat de stijl van veel mannen uit enkele kledingmerken die ze prettig en mooi vinden. Om je te helpen bij het uitzoeken welk merk bij jou past, hebben nemen we je mee door enkele kledingmerken met de focus op mannen:

 

Jacob Cohen

Dit merk ademt luxe. Zoals veel Europese merken komt ook Jacob Cohen uit italië. Je kan je volledige kledingkast vullen met kleding van Jacob Cohen. Voor elke situatie bieden ze een volledige outfit. Ze zijn bekend vanwege het brede assortiment in voornamelijk broeken, zowel korte als lange broeken.

Korte broeken worden door veel mensen als minder luxe gezien in uitstraling. Maar de korte broeken van Jacob Cohen bewijzen dat een korte broek wel chique kan zijn. Zowel korte bermuda’s als korte jeans vormen de basis voor een nette outfit waar je goed mee voor de dag kan komen.

Ieder seizoen biedt Jacob Cohen een nieuwe modieuze collectie aan die past bij de laatste modetrends.

Stone Island

Zou dit merk dan uit een ander land komen? Nee, ook Stone Island komt uit Italië. Al doet de naam anders vermoeden. Stone Island heeft één van de meest herkenbare logo’s in de kledingbranche. Het logo is ook nog eens op veel van de kledingstukken terug te vinden. De herkenbaarheid van de kleding is daardoor groot.

Het merk maakte in 1982 naam door de excentrieke combinaties van materialen en kleuren. Ook tegenwoordig zijn de kledingstukken nog excentriek te noemen. Al zijn ze nu wel beschikbaar geworden voor het brede publiek.

Author: admin

Share This Post On