Lockers, je ziet ze steeds meer.

In Nederland hebben wij het hoogste aantal ZZP’ers en flexwerkers van heel Europa. Naar verwachting zal dit komende jaren alleen nog maar toenemen. Er zal meer gewerkt worden met flexplekken, dit is bureau, die niet geclaimed kan worden door een enkele gebruiker. Maar het burea wordt gedeeld door meedere personen. Dit kan worden mogelijk gemaakt de de techniek van tegenwoordig. Even inloggen in je werkportal, documentatie opslaan in de cloud tegenwoordig zit je niet meer vast aan 1 werkplek.

Dit heeft brengt wel het nadeel met zich mee dat je je personlijke bezittingen op moet kunnen bergen. Vooral omdat je eigenlijk niks op je bureau kan laten liggen omdat er veelal bij flex plekken “clean desk policy” wordt nagestreeft. Hiervoor bieden elektronische lockers een uitkomst. Deze afsluitbare lockers hebben een digitale code. Zodat iedereen die gebruikt maakt van de faciliteit zelf een code kan bedenken. Het grote voordeel hiervan is dat je niet per persoon een sleutel hoeft te maken.

Ook zijn lockers een perfect oplossing voor een festival. Je bent toch een hele dag in touw en dan wil je toch je powerbank, boterhammen, flesje water, camera veilig opbergen. Voor het gebruik van deze lockers staat meestal een vergoeding tegenover van twee muntjes.

wewo-lockers[1]

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *