Met deze tips geef je je zaak een uniek interieur

De producten die soms in winkels worden verkocht spreken niet altijd tot de verbeelding. Een speciaalzaak voor verlichting kan fraaie lampen in een display zetten, waardoor de klanten geïnspireerd worden. Een winkel die stofzuigerzakken en andere praktische huishoudartikelen verkoopt staat in zekere zin vol met verpakkingen. Toch kan door gebruik te maken van een aluminium textielframe ook van zo’n winkel een sfeervolle en inspirerende omgeving worden gemaakt. In deze frames worden aantrekkelijk afbeeldingen geplaatst, waardoor klanten het leuk vinden om in de winkel rond te blijven snuffelen.

Wat zijn aluminium textielframes?

Bij een aluminium textielframe moet je denken aan een aluminium ombouw, waarin door middel van een peesdraad een stuk textiel wordt gemonteerd, met daarop een afbeelding, reclame of een informatief stukje informatie. Deze frames kunnen op allerlei manieren in de winkel worden gebruikt. In veel gevallen worden ze aan de wanden gemonteerd, zodat de winkel wat meer levendig wordt. Maar het is ook mogelijk om de frames op pootjes te plaatsen. Op die manier heb je de mogelijkheid om een looproute in de winkel uit te zetten. De klanten worden daardoor op een speelse manier langs alle categorieën producten geleid.

Kenmerken van textielframes

Om de sfeer in een winkel te verbeteren is het van belang dat er voor afbeeldingen op het textiel te kiezen die passen bij de winkel. Wanneer je als winkeleigenaar geen kaas hebt gegeten van het inrichten van winkels kun je een reclamebureau inschakelen voor de afbeeldingen op het textiel. Een interieurdesigner kan helpen om de textielframes zo in de winkel te positioneren dat er een nieuwe sfeer ontstaat. Aluminium textielframes kunnen op de grond staan, aan de muur hangen en aan het plafond worden opgehangen. De frames zijn in nagenoeg elk formaat leverbaar.

Bestellen van textielframes

De frames voor de textiel afbeeldingen zijn online te bestellen. Dat gaat in enkele simpele stappen. Eerst wordt bepaald welk type frame je nodig hebt. Denk hier goed over na, want de keus is vrij groot. Vervolgens worden de maten van het frame opgegeven, evenals de gewenste kleur van het aluminium. Tenslotte kan worden aangegeven of er standaarden of bevestigingsmaterialen moeten worden bijgevoegd. De aluminium frames worden in gedemonteerde vorm verstuurd, omdat de verpakking dan een stuk kleiner is. Het monteren is erg eenvoudig. Ook het ophangen van de frames aan de muur met de bijbehorende materialen is kinderspel.

Author: admin

Share This Post On