Revell modelbouw voor beginners: welk level past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe leuke hobby? Dan is modelbouw wellicht iets voor jou. Modelbouw is dé hobby voor mensen die graag creatief bezig zijn. Lekker werken met je handen en iets moois creëren, dat is modelbouw. Wanneer je interesse hebt in modelbouw, kom je er al snel achter dat je uiterst precies moet zien. Wanneer je voor het eerst aan de slag gaat met modelbouw kom je er dan ook achter dat het zeker niet eenvoudig is. Gelukkig heeft revell modelbouw een aantal verschillende levels/niveaus in het leven geroepen voor zowel starters als ervaren modelbouwers. Deze verschillende levels leggen we je vandaag kort uit.

Revell modelbouw voor beginners

Ben je nu al helemaal enthousiast geworden en wil je aan de slag met modelbouw? Dan is het verstandig om te beginnen met de instapmodellen van Revell. Wilt bijvoorbeeld je jonge zoon of dochter starten met modelbouw, dan kun je kiezen voor modellen met level 1. Deze modellen hoeven niet gelijmd of geverfd te worden. De verschillende onderdelen kunnen simpelweg in elkaar worden gemonteerd. Wil je graag zelf je eigen model maken, maar nog niet te hard van stapel lopen. Dan is een level 2 model een goede keuze. De onderdelen dien je zelf te verven en te lijmen, echter bestaat een model nooit uit meer dan dertig onderdelen.

Revell modelbouw voor gevorderden en hobbyisten

Wil jij jezelf graag meer uitdaging geven? Dan kun je aan de slag met een model van level 3. Een revell model van level 3 zijn meer geavanceerd en bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben in modelbouw. Een dergelijk model bevat bovendien rond de 100 onderdelen en dus dien je rustig de tijd te nemen om het model te bouwen. Ben je inmiddels ware hobbyist geworden? Dan kun je aan de slag met level 4 of level 5 modellen. Voor deze modellen dien je uiterst accuraat te werk te gaan aangezien het geen goedkoop speelgoed is. Alle onderdelen die je zelf te lijmen en te verven.

Author: admin

Share This Post On