Tapijttegels

Tapijttegels zijn erg populair in kantoorpanden. We zien dat de tapijttegel zijn populariteit vooral vindt op kantoren, maar is het ook te gebruiken in je eigen huis? Uiteraard kunnen deze tegels ook thuis geplaatst worden, maar is het ook iets wat je zou willen overwegen? Sommige mensen hebben wellicht een bepaald gevoel bij de tapijttegels en hun werk. Tegenwoordig zijn tapijttegels in alle vormen, maten, printjes, materiaal en alles wat je maar kan verzinnen. Deze tegels zijn volledig af te stemmen op jouw huis en jouw behoeftes voor een vloer op maat.

Er zijn weinig dingen waar je rekening mee moet houden als je voor de tapijttegels kiest. Het vereist namelijk helemaal geen speciale ondergrond en zijn makkelijk te gebruiken. Je kunt ze makkelijk reinigen en zelfs mee te nemen als je gaat verhuizen! Dan is het wel handig om de tegels niet vast te lijmen, dit is namelijk niet per se nodig. Sommige mensen doen het toch om verschuiving in grotere ruimtes tegen te gaan. Vervanging is dus ook een makkelijke klus. Je haalt de tegelijk er gewoon tussen uit en je maakt hem schoon of je plaatst een nieuwe tegel. De hele vloer hoeft er dan niet uit, want in sommige gevallen van andere vloersoorten wel het geval is. Door de eerder genoemde oneindige mogelijkheden qua kleuren, afmetingen en materialen kun je je eigen vloer volledig ontwerpen.

Tapijttegels wordt ook wel modulair tapijt genoemd. Dit komt omdat de tegel uit verschillende modules bestaat die weer één geheel vormen. De standaard vorm is 50 centimeter x 50 centimeter.

Om de tegels goed in de kamer te passen, moet er soms een tegel afgesneden worden. Om dit verlies te beperken, kan er het beste voor kleinere tegels gekozen worden. Tot slot zijn de tegels geluiddempend. Voor appartementen erg fijn voor de onderburen! Tapijttegels zijn dus uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Author: admin

Share This Post On