Vergaderruimte Hengelo

Bent u op zoek naar een grote, comfortabele ruimte waar u met veel mensen in past? Een plek om te vergaderen of bij elkaar te komen? Zoekt u deze ruimte in of rondom Hengelo? Boek dan nu onze geweldige vergaderruimte in Hengelo. 

Wij bieden u een grote, comfortabele ruimte. Perfect voor vergaderingen of bijeenkomsten met meerdere mensen. U hoeft niet op een klein kantoor te zitten, huur deze ruimte voor een fijne, soepel verlopende vergadering. Met mooie, praktische tafels en stoelen kan iedereen snel aanschuiven. Achteraf geen gedoe met opruimen.

Siemens-zaal-1024x682 (1)

De vergaderruimte is gevestigd in het hart van Hengelo. Dat wil zeggen dat de ruimte dus voor iedereen goed bereikbaar is, ook voor mensen die van buiten Hengelo moeten komen. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn wij prima te bereiken. We zitten niet op een afgelegen industrieterrein, maar gewoon in de buurt, op een simpele locatie. We zijn makkelijk te bereiken, en door middel van bijvoorbeeld een navigatiesysteem kan iedereen ons vinden.

Bent u dus op zoek naar een praktische ruimte voor vergaderingen? Of zoekt u een simpele, goed gelegen plek om een bijeenkomst te houden met meerdere mensen in of rondom Hengelo? Boek dan nu vandaag nog deze vergaderruimte in Hengelo.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *