Waarom zijn cricket aanstekers zo populair

Cricket aanstekers zijn de populairste trend in aangepaste aanstekers. Cricket aanstekers zijn er al tientallen jaren, maar pas onlangs is hun populariteit geëxplodeerd op de markt. Cricket aanstekers zijn veel veiliger dan in de winkel gekochte aanstekers, omdat ze helemaal geen vuursteen of aanstekervloeistof gebruiken! In plaats daarvan gebruiken cricket aanstekers een elektrische spiraal om een vlam te produceren telkens wanneer je op de knop drukt. Dit betekent dat er geen enkele manier is dat jouw cricket aansteker ooit per ongeluk een vuur zou kunnen beginnen; het zal ook nooit zonder brandstof komen te zitten.

De veiligheid van cricket aanstekers

Cricket aanstekers zijn veel veiliger dan in de winkel gekochte aanstekers. Je hebt misschien gehoord dat in de winkel gekochte aanstekers gevaarlijk kunnen zijn – en je hebt gelijk! In de winkel gekochte aanstekers zijn ontvlambaar, dus kunnen ze brand veroorzaken. Cricket Lighter Company heeft een product ontwikkeld dat ontworpen is om mensen te helpen het brandrisico van hun sigaretten te beheersen en toch het gemak en de betrouwbaarheid van een aansteker te bieden.

Cricket Lighter Company heeft het gemakkelijk gemaakt om hun producten met butaangas bij te vullen door een gemakkelijk vulventiel aan de onderkant van elk model toe te voegen. Hierdoor kunnen klanten meer brandstof toevoegen wanneer dat nodig is, zonder zich zorgen te hoeven maken over verwondingen als gevolg van overmatige hitte of druk in hun cricket aanstekers.

Jouw cricket aansteker laten bedrukken

Maak je eigen aangepaste cricket aansteker. Je kunt je eigen unieke ontwerp maken en dan een gepersonaliseerde cricket aansteker met dat ontwerp bestellen. Als je fancy wilt zijn, kun je zelfs de kleur van de vlam kiezen!

Aangepaste cricket aanstekers zijn niet alleen geweldig voor persoonlijk gebruik, maar ze zijn ook een uitstekend cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, bruiloften, afstuderen of vakanties.

Je kunt zelfs creatief met de namen op deze aanstekers worden zodat zij als giften voor mannen of vrouwen kunnen worden gebruikt zoals ‘papa’ of ‘mama’.

Een cricket aansteker past bij elk thema

Een cricket aansteker kan worden aangepast aan elk thema of gelegenheid. Er is altijd wel eentje voor elke persoon en elk evenement.

Echter, als je niet ziet wat je zoekt, maak je dan geen zorgen! Cricket aanstekers kunnen ook op bestelling worden gemaakt en op maat worden ontworpen. Deze opties stellen je in staat om de perfecte cricket aansteker voor jezelf of een geliefde te creëren. Bijvoorbeeld:

  • Pas hem aan met je eigen logo of slogan op de voorkant van de aansteker! Dit maakt ze tot geweldige promotionele producten voor bedrijven die hun naam bekend willen maken en tegelijkertijd een uitstekende klantenservice willen bieden door iets nuttigs en gedenkwaardigs weg te geven.
  • Maak persoonlijke gravures op de achterkant van elke aansteker zodat mensen weten wie hen hun cadeau heeft gegeven! Dit maakt hen tot grote geschenken voor verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden waar iemand wat extra liefde van zijn vrienden/familieleden/bedrijven enzovoort kan gebruiken.

Je kunt hier jouw cricket aanstekers in voorraad bestellen!

Author: admin

Share This Post On