Welk merk scheermesje?

Veruit de belangrijkste reden waarom mannen kiezen voor het traditionele nat scheren is het verkrijgen van een gezondere huid. Het is goedkoper dan elektrisch scheren en het enige afval is het sopje in de afvoer en een eenvoudige metalen mes, die gemakkelijk wordt gerecycleerd. Toch zijn er veel soorten op de markt. En die kunnen we best even vergelijken qua prijs-kwaliteit!

Parker
Gebruikers geven de Parker uitstekende recensies: duurzaam, stijlvol en het veranderen van het blad is eenvoudig en gemakkelijk. In combinatie met scherpe messen, zorgt Parker voor een en zeer gladde scheerbeurt. Richtprijs voor een traditioneel scheerapparaat is 25 euro.

Krabber
De krabber is aan een nieuwe opmars bezig! Het dubbelzijdige scheermesje, die wel wellicht nog van onze vaders kennen, werd al uitgevonden in 1901. Het krabbertje is de houder voor de scheermesje.

Muhle
Dit Duitse bedrijf biedt hoge kwaliteitsvolle accessoires aan voor nat scheren. Hier concentreert men zich op de essentie.Een scheermes van Muhle is pure kunst:strak of modern,luxe of stijlvol klassiek design. Prijzig, dat wel, vanaf 35 euro.

Giesen & Forsthoff
Het nieuwste scheermes is voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar de perfectie van nat scheren.Vakmanschap, de beste materialen, gecombineerd met een stijlvol ontwerp zijn de typische ingrediënten van een goede Giesen & Forsthoff Diverse prijsklasses, startend vanaf 25 euro.

Bluebeards Revenge
De Bluebeards Revenge is ontworpen voor echte mannen. Ook hier terug een totaalgamma aan scheerproducten. Lekker stoer, met een doodskopje op de houder maar een duurzaam lichtgewicht dat comfortabel hanteerbaar is. Engelse makelij.

Safety razor
Het is dé klassieke manier van scheren, met een geweldig resultaat. Dit vernuftig instrument heeft een kop waar een scheermesje wordt geklemd. Accessoires: water, scheerzeep en een scheerkwast. De safety razor beduidend minder duur dan deze in de supermarkt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *