Zapptales zijn Whatsapp boek

Bij onsproduct.nl stellen we u soms een nieuw product voor. Een product waarvan wij denken dat dit een product is dat u interessant zal vinden. In dit artikel meer over Zapptales. Zapptales is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van Whatsapp boeken. Dit kan als een uniek cadeau fungeren, maar ook als eigen herinnering.

Tegenwoordig worden Whatsapp gesprekken opgeslagen in de cloud. Toch komt het voor dat we gesprekken of andere waardevolle informatie verliezen. De cloud zit vaak vol, waarna de informatie niet meer opgeslagen wordt en bij een kapotte telefoon zijn we alles kwijt. Het whatsapp boek is dan een uitkomst! Sla hier jouw groepsgesprekken van je groep vrienden op, van je liefde, beste vriend(in), ouders en wie je maar wilt. Laad de berichten in en maak het boek op zoals jij dat wilt. Er zijn veel opmaak mogelijkheden voor het boek zoals jij hem thuis gestuurt wilt hebben of als cadeau wilt geven.

Veel mensen denken, maar de leukste herinneringen haal ik uit de video’s en spraakmemo’s die ik gestuurd heb of gestuurd gekregen heb. Het Whatsapp boek is dus niks voor mij. Video’s en spraakberichten zijn ook in te laden bij Zapptales! Het werkt met een QR-Code die je kunt scannen met je smartphone waarna je het bericht alsnog kunt bekijken! Alles wat in het Whatsapp bericht is terug te zien, kun je ook terug vinden in het Whatsapp boek van Zapptales. Wil je meer informatie over zo’n boek? Leer hier verder voor meer informatie.

Mocht je vragen hebben over het bestellen van het boek of wat dan ook. Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Ook wanneer het uploaden niet lukt of de opmaak niet naar wens is, helpen we je graag verder!

Author: admin

Share This Post On