Zelf de lekkerste drankjes maken doe je met SodaStream!

Dankzij SodaStream is het vandaag de dag heel gemakkelijk om zelf de lekkerste frisdranken te maken. Want wat veel mensen niet weten, dat is dat het zelf maken van frisdrank eigenlijk helemaal niet zo’n ingewikkeld proces is. Alles staat of valt met de juiste ingrediënten en, niet in de laatste plaats, met de juiste apparatuur. Deze apparatuur heet SodaStream en schrik hierbij niet van het woord apparatuur. Bij het horen van dit woord denk je wellicht aan een groot, complex en lelijk apparaat dat ook nog eens veel lawaai maakt. Niets van dit alles is waar als we het hebben over SodaStream! Sterker nog, het tegendeel is waar. De hoogste tijd dus om je in te wijden in de wereld van bruisend en sprankelend water en het zelf bereiden van de lekkerste frisdranken die je maar kunt bedenken.

 

soda

Laat gewoon water bruisen en sprankelen

Natuurlijk heb je “prik” nodig om zelf frisdrank te kunnen maken. Laten we eens beginnen met het achterwege laten van het hele frisdrankverhaal. De basis van deze machine is namelijk dat het koolzuur toevoegt aan … water. Om dit voor elkaar te krijgen heb je dan ook een zogenoemde SodaStream cilinder nodig. Ook hier niet schrikken van het woord, want een cilinder is niets anders dan een heel compacte cilinder die je snel en eenvoudig plaatst in de machine. Een SodaStream cilinder is los te bestellen, waarbij het goed is om te weten dat je wel rekening moet houden met statiegeld. Je kunt de SodaStream instellen op drie verschillende “bruisniveau’s”. Ideaal, want de één houdt nu eenmaal van wat meer bubbeltjes in zijn drankje dan de ander.

 

Kies voor het origineel, kies voor de SodaStream fles

Natuurlijk moet je wel iets hebben om jouw drankje in te kunnen maken. Wij raden je aan om altijd te kiezen voor de originele flessen die horen bij deze machine. Hier zijn verschillende redenen voor. De belangrijkste is dat een originele SodaStream fles simpelweg de beste is. Ze gaan het langste mee, zijn dus duurzaam, lekken ook niet en passen altijd onder de machine. De “neppers” zijn dan wel iets goedkoper dan de “echte” fles, maar zoals vrijwel steeds geldt ook hier dat goedkoop in een dergelijke situatie altijd duurkoop is.

 

En dan is er … zelfgemaakte frisdrank

Maar het meest leuke van een SodaStream machine is natuurlijk zelf frisdrank maken! Naast de hierboven beschreven benodigdheden heb je hier frisdrank siroop voor nodig. De bereiding is super eenvoudig en daarmee voor iedereen te doen. Het is slechts een kwestie van water in de fles doen, kiezen van het gewenste bruisniveau en als laatste een hoeveelheid frisdrank siroop toevoegen. Qua smaken kun je je helemaal uitleven, want je hebt hierin een meer dan ruime keus. Zo zijn er meer dan dertig frisdrank smaken verkrijgbaar voor de SodaStream. Uiteraard ontbreken de meest populaire smaken als cola, ice tea en sinas niet. En, haast vanzelfsprekend, veel smaken zijn ook verkrijgbaar in een light variant. Hiermee past een SodaStream machine dus ook nog eens in een bewust eet- en leefpatroon.

 

Een SodaStream kopen, waar doe je dat?

Een SodaStream kopen doe je natuurlijk bij de betere webwinkel. Het grote voordeel is namelijk dat je dan alles onder één dak hebt. Je bestelt hier immers niet alleen het apparaat zelf, maar ook de cilinders, siropen en flessen. Wel zo gemakkelijk uiteraard en bijkomend voordeel van dit alles is dat je ook nog eens stukken voordeliger uit bent in vergelijking met hetzelfde apparaat kopen in een fysieke winkel. Een SodaStream Spirit bijvoorbeeld is een compacte machine waar in elke keuken wel plaats voor is en waar iedereen in huis plezier aan zal beleven. Hoe lang duurt het nog voor er ook in jouw keuken een SodaStream staat?

Author: admin

Share This Post On